PRIVACY VERKLARING

 

Deze website kunt u anoniem bezoeken. Jansen Rioolreiniging is niet ge´nteresseerd in namen of andere gegevens die iets zeggen over de identiteit van onze bezoekers. We maken geen gebruik van middelen om informatie te verzamelen.

 

Persoonsgegevens

Alleen als u via deze website informatie aanvraagt of een bestelling plaatst, vragen wij naar de relevante persoonsgegevens, zoals uw naam en (e-mail)adres. Deze worden vervolgens opgeslagen in onze database. De gegevens die u aan ons verstrekt worden in het kader van de Wet Bescherming Persoonsgegevens zorgvuldig behandeld. Uw gegevens zullen nooit zonder uw toestemming aan derden worden verschaft. Uw gegevens worden alleen gebruikt om u van dienst te zijn met betrekking tot de diensten/producten van Jansen Rioolreiniging.

 

Statistieken

Natuurlijk zijn we wel ge´nteresseerd in gegevens die iets zeggen over het succes van onze site: Hoeveel bezoekers krijgen we per maand? Wat zijn de stille en wat zijn de drukke uren? Wat zijn de drukst en minder druk bezochte pagina's? Vanuit welke landen wordt onze site bezocht? Voor welke pagina's is de meeste belangstelling? En om de faciliteiten en functies aan te passen aan de apparatuur van de gebruiker, houden we ook bij met welke type browser onze site wordt benaderd. Ook met deze gegevens wordt zorgvuldig omgegaan.

 

Websites van derden

Deze Privacy Verklaring is niet van toepassing op websites van derden die door middel van links met deze website zijn verbonden.

 

Wijzigingen Privacy Verklaring

Jansen Rioolreiniging behoudt zich het recht voor om wijzigingen aan te brengen in deze Privacy Verklaring. Het verdient aanbeveling om deze Privacy Verklaring geregeld te raadplegen, zodat u van deze wijzigingen op de hoogte bent.

 

U heeft recht op inzage in uw gegevens en wijziging van deze gegevens. Vragen om inzage in uw persoonsgegevens of klachten over privacy kunt u richten aan:

 

Jansen Rioolreiniging

Kromme Gat 15

3372DH  Hardinxveld-Giessendam

info@jansenrioolreiniging.nl